topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Spørsmål & svar - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

EFT / Meridian Tapping - en bevisstgjøringsteknikk

Behandlingen skjer enten på mitt behandligsrom i Oslo eller på Skype.

Hva er følelses- og tankemønstre | Hva er EFT / Meridian Tapping? |
Hva kan EFT bruks for?
| Anbefalt antall behandlinger | Hva mer EFT kan brukes for? |
EFT punkter
|

Følelses- og tankemønstre

De fleste av oss lever fanget av våre egne følelses- og tankemønstre. Dette kan ligge skjult både i underbevistheten, eller være en del av ditt daglige liv -og kan ofte stamme helt tilbake fra barndommen. Uønskede emosjoner og følelser skaper ubalanse i ditt energisystem og er ofte årsak til emosjonell og fysisk plage. Sykdom eller ubalanse i kroppen er ofte et forvarsel eller en beskjed til oss fra Universet om at alt ikke er som det skal, og at noe i livet vårt kan forandres til det beste for oss. Om vi kun behandler symptomene - vil ofte smerter og plager komme tilbake, igjen og igjen. Uønskede mønstre og emosjoner kan hindre oss i å leve det livet vi ønsker, og i å oppnå våre mål.

Akkurat som ved fysisk trening, når vi trener gradvis opp vår kropp og våre muskler, kan vi trene opp vårt sinn, og bryte opp inngrodde uønskede mønstre. Da skreller vi vekk lag etter lag av vår begrensende tro, usikkerhet, frykt, og uønskede emosjoner. Da har vi mulighet til å lage ny tro og vaner. Det vil hjelpe oss i å leve et sunt og lykkelig liv.

Hva er EFT - Meridian Tapping?

Den egentlig årsaken til problemet eller utfordringen kan være vanskelig å finne ut på egen hånd. Derfor kan det være til stor hjelp å bruke en metode. EFT (Emotional Freedom Technique) eller Meridian Tapping er en av de mest brukte i verden blant energipsykologiske metoder som hjelper deg å komme til "kjernen".

Meridian Tapping er en kraftfull behandlingsmetode som kombinerer dagens psykologi og meridianlære fra østen. Enkelt sagt er det en emosjonell versjon av akupressur. Ved å banke lett eller trykke på akupunkturpunkt kombinert med tankens kraft, vil forstyrringene i kroppens energisystem bli rettet opp. Når du få løst opp negative blokkeringer, vil ofte også fysiske plager bli borte.

Hvilke tilstander kan EFT brukes for?

EFT har vist seg å være effektiv når det gjelder f.eks. traumer, vonde minner, stress, angst, fobier, frykt, sorg, dårlig selvbilde, avhengighet - i tillegg til mange typer fysiske symptomer. Tapping er også et veldig kraftig verktøy ved akutte tilfeller - tap, angst, sorg, smerter - og virker nesten umiddelbart. Meridian tapping kan brukes på alt. Det kan til og med hjelpe å forbedre din økonomiske situasjon og å oppnå din ideal vekt. Basis prosedyren er det samme om du jobber med flyskrekk eller for å få bedre prestasjon foran en forsamling. EFT er enkelt å bruke og har ofte gode resultater der ingenting annet virker!

EFT kan virke selv om du velger ikke å fortelle meg om alt bak de uønskede følelser, viktigst at du selv vil bli bevisst på den essensielle årsaken. Når du finner den egentlige årsaken til din plage, kan det også hjelpe deg å se ting i et større perspektiv. Som følge av dette får du høyere bevissthet og åpenhet for nye muligheter.

Hvor mange behandlinger trenger jeg å ta?

Jeg anbefaler fra 3 til 5 behandlinger. Men det er ikke uvanlig at et problem kan bli løst under første behandling. Tekinikken er også enkel å bruke på egenhånd og når du først får forståelse for hvordan du kan bruke denne metoden - kan du selv fortsette med det om og når det trengs.

EFT / Meridian Tapping kan hjelpe deg:

Detaljert forklaring av tapping punkter kan du lese her.

Se Gary Craig - grunder av EFT - presentere den fantastiske teknikken:

 

eft_punkter

 

 

 

jord

 

 

 

skog