topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Gavekort på massasje, healing, medisinsk yoga

Ved å gi en gave til noen - viser du at du bryr deg. Å gi en gave som gir velvære er å mene det. Gavekort på massasje - som kan benyttes når man ønsker eller trenger det - kan bli en slik varm gave.

Gi et gavekort på massasje, healing eller medisinsk yoga til en du er glad i. Til noen som har behov for å myke opp stive muskler og ledd, som er stresset, som trener mye eller altfor lite, har søvnproblemer, lett depresjon, sorg, uønskede emosjoner mm. Til noen som har behov for å bli hørt og sett eller bare kunne ha godt av en pustepause. Du kan velge å gi gavekort på et bestemt beløp, på bestemt tid eller bestemt behandling.

Av behandlinger kan velges (klikk på linker for å lese om hver behandling):

Mer om behandlingene, varighet og priser kan du lese her. Du kan også lese klientreferanser og medieomtale.

Gavekort på massasje, healing eller medisinsk yoga kan hentes på en av behandlingsstedene eller etter avtale. Gavekort kan bestilles på email eller tlf. 99 31 34 37.

Klikk her for å se hvordan gavekort ser ut. Om ønskelig, kan jeg lage gavekort med ditt eget bilde og din tekst mot et lite tillegg på 50 kr. Se eksempel.

Gavekort på massasje kan kombineres med noen av produktene - spikermatte, spikerpute, CD med rolig musikk, muskelkrem, krem for tørr hud, produkter for hjemmetrening. Sjekk produktene her og spør om tilbud!

sopp

 

 

 

ansiktsmassasje

 

 

 

olje