topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Healing - en helsefremmende metode

Ordet healing betyr å gjøre hel, hele, helbrede. Healing brukes i mange former og har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Healing blir til på grunn av tankens kraft, intensjon og ressurser. Healing ressursene kan være mange og inkluderer høyere spirituelle idealer som blant annet kjærlighet, aksept, empati, glede, barmhjertighet, toleranse, balanse, ro og ydmykhet.

Når kan healing brukes?

Healing kan brukes som hjelp mot fysiske og emosjonelle smerter, men egner seg også for avslapning eller for å få økt overskudd og energi. Healing kan brukes som en selvstendig behandling eller som et supplement til annen behandling. Jeg jobber med de høyeste healing frekvensene - Reconnective Healing. Som Reconnective healing practitioner fungerer jeg som en katalisator og har som intensjon å formidle informasjon om den universelle helbredende energi frekvensene. Slik at selvhelbredende prosess settes i gang for deg som klient.

Trenger jeg å fortelle hva som failer med meg?

Jeg trenger ikke vite ditt formål med healingen. Du får uansett det som er best for deg akkurat nå. Det er heller ikke noe du selv nødvendigvis tror er viktigst. Det er opp til Universet å bestemme om hva som er best for deg i din nåværende situasjon. Det er helt vanlig at du vil oppleve en stor grad av forbedring i din livskvalitet, og at NOE har skjedd som har forandret deg på en positiv måte.

Healing kan hjelpe med å:

Healing metoder jeg jobber med er:

Les mer om hvordan behandlingene foregår ved å lese om Reconnective Healing og Healingmassasje på egne sider.Om du alikevel ønsker å bli bevisst på hva den egentlig årsaken til problemet eller utfordringen er, kan du få nytte en av bevisstgjørende teknikker som kan hjelpe til med å finne ut dette.

Fjernhealing

Alt er energi. Den universelle energien som setter i gang selvhelbredende prosesser anses som knyttet til bevisstheten, ikke til fysisk form, derfor spiller avstanden egentlig ikke så stor rolle. Den universelle energi finner selv sted hvor den trengs for å sette i gang den selvhelbredende prosess i deg. Fjernhealing kan med andre ord i mange tilfeller fungere like effektivt som direkte healing. Derfor om du ikke har mulighet til å møte opp direkte til healing behandling på en av mine behandlingssteder kan jeg tilby fjernhealing.

Ønsker du fjernhealing send meg email med ditt navn, fødselsdato og telefonnummer og antall behandlinger du ønsker å få. For betaling bruker du bankkontonummer 9859 05 23712. Marker betaling med ditt havn og "fjernealing". Jeg gir vannligvis fjernhealing hver onsdag mellom kl. 22.00 og 23.00. Med en gang jeg får betaling - begynner jeg din behandling fra den førstkommende onsdag. Om ønskelig kan det avtales en annen tid som passer bedre for deg.

Fint om du sitter eller ligger i ro med lukkede øyne i den angitte tiden og instiller deg for å motta helbredende energi. Om du har lyst kan du dele dine opplevelser med meg om hvordan det fungerte. Alt informasjon behandles selvfølgelig konfidensielt.

rose

 

 

 

healing

 

 

 

blomster

 

 

fugl