topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Spørsmål & svar - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Kopping detox massasje -
muskel-/ ledd-, anticellulitt- og ansiktsbehandling

Hva er kopping?

Kopping har sin opprinnelse fra Østen og er en gammel og tradisjonsrik behandlingsform med stor utbredelse og annerkjennelse som har sin renesanse. Med alle de positive tilbakemeldinger både andre behandlere og jeg har har fått fra klienter - er det kanskje ikke så rart! Kopping er en form for dyptgående massasje. Under behandlingen benyttes ulike størrelser av kopper avhengig av kroppsdelen og ønsket undertrykk (gummikopper for kroppen og glasskopper for ansiktet). Felles for alle kopper er at de suger opp huden og på den måten skapes det et undertrykk eller som noen vil si, et vakuum. Huden smøres med olje og massasjen utføres ved at koppen dras langs musklene.

Vakuumet som dannes bidrar til en kraftig blodgjennomstrømning i underhud, muskler og bindevev som er en effektiv måte å utskille avfallstoffer fra bindevevet. Man kan derfor se på kopping som en veldig god form for detox behandling (drenerende effekt). Som følge av behandlingen varmes musklene opp og slapper av samt at huden strammes opp. Kopping massasje kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer og spesielt annen massasje.

Kopping er kan hjelpe og anbefales for:

Kopping egner seg spesielt godt som:

Kopping ved smerter i muskler og ledd

Kopping kan brukes ved smerter eller bevegelseshemming i muskler og ledd og er en form for dyptgående massasje, og reaksjoner merkes umiddelbart. Huden blir rød som viser økt blodsirkulajson og kun 10 minutter med kopping tilsvarer hele 30 min med dyp klassisk massasje. Kopping er perfekt ved behandling av triggerpunkter (muskelknuter som hemmer bevegelse og gir smerte) ved muskelterapi. Etter kun en behandling med kopper kan du merke bedre bevegelighet i stive muskler og ledd, og du føler deg mer avslappet og rolig. Siden det er en kraftig metode anbefales det ikke mer enn 30 min behandling for første gang. Behandlingen kan med fordel kombineres med en annen massasje. Priser på behandlingen finner du her.

Anticellulittbehandling

Cellulitter er en betegnelse på hud med ujevn overflate («appelsinhud»), særlig på lår og sete og forekommer hovedsakelig hos kvinner. Dette skyldes forandringer i øvre del av underhuden hvor rommene mellom bindevevsdragene er særlig store og inneholder forstørrede fettceller. Det er også en væskeopphopning i vevet. Kopping massasje beveger væskene i de dype bindevevslag og øker blodsirkulasjon slik at fettet blir "brent ut" og avfallstoffene skilles ut. Koppingmassasje utføres med anticellulittolje. Behandlingen avsluttes med en kort og kraftig massasje med oppadgående bevegelser mot lymfeknuter for bedre drenering av avfallstoffer. Anticellulittbehandling med fordel kan kombineres med lymfemassasje., da det er et kompleks problem.

Varighet: Behandlingen (rumpe/lår område) varer ca 30 min. Anbefales å ta behandling 1-2 ganger i uken, pluss egenbehandling. Du får anbefalt kosthold og opplæring i egenmassasje og kopping. Det anbefales å ta minimum fra 6 til 10 behandlinger, avhengig av behov. Pris på behandlingen finner du her. Kopping virker oppstammende og ofte vil du ser mer oppstramet hud, samt blir mindre i omfang på problemområde.
Kopping anbefales også på andre områder hvor huden føles slapp.

 

Ansiktsbehandling

Ved kopping på ansiktet brukes det glass kopper som har mindre sugeeffekt. Koppingmassasje i ansiketet virker avslappene, utrensende. Massasje minsker spenninger i hodemuskulaturen og kjeveledd, øker blodsirkulasjon i tannkjøttet, lindrer hodepine og har en antirynkeeffekt. Huden blir glattere og du får friskere farge i ansiktet. Ved ansiktbehandling brukes det tilpasset olje for ansikt. Om ønskelig - kan det brukes antirynkekrem for å forsterke effekten.
Ansiktmassasje med kopper kombineres med facelift massasje eller kroppsmassasje.

Etter behandling med kopper

Noen personer kan få "sugemerker" og være merke en ømhet i noen dager etter behandlingen. I løpet av og etter behandlingen kan hende at du kan få en følelsesmessig reaksjon. Noen blir trøtte og/eller varme etter behandling. Mange føler også at de har mer energi, mindre spenninger og sover bedre. Fint om du drikker masse vann etter behandlingen og tar hensyn til degselv.

Gevinster ved koppingmassasje:

Kopping utføres ikke ved:

Priser på behandlingene finner du her.

kopping

 

 

 

skog

 

 

 

vinter