topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Spørsmål & svar - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Massasje i Oslo Sentrum - behandling som gir velvære

Har du behov for å stresse ned, roe ned tankene og ta hensyn til deg selv er nok massasje et av de beste valgene du kan ta. Likevel, om du søker etter "massasje i Oslo" på nettet kan du komme bort i ekskorte tjenester og ymse annet. Slike tjenesteytere ødelegger for de seriøse massasje aktørene i Oslo som utfører sin jobb profesjonelt og med respekt for deg som klient. Intensjonen med profesjonell massasje er å løse opp muskelsmerter, få deg til å slappe av og bli mer bevisst på kroppen din, samt gi generell velvære - uten noen baktanker.

Gevinster ved massasje | Klassisk massasje | Muskelterapi | Meridianmassasje | Kopping detox | Lymfemassasje | TuiNa Massasje | Forskning på massasje

Massasje og stress

Massasje er en av de eldste og mest utbredte komplementære terapiene. Massasje kan hjelpe med å lindre og å forebygge stressrelaterte lidelser som for eksempel hodepine, migrene, svette, hjertebank, søvnløshet, stivhet i muskler og bindevev, fordøyelsesplager mm. Under langvarig stress «brenner» kroppen ut akkurat som maskin under altfor hard belastning og derfor trenger du og din kropp omsorg og pleie. Massasje kan være en slik lindrende og forebyggende pleie.

Massasje kan stimulere og berolige, avhengig av dybde og hastighet på håndsbevegelser. Massasje kan få deg til å slappe av, lindre hodepine, myke opp stramme muskler, forbedre blodsirkulasjon og utskillelse av avfallstoffer. Massasje kan roe ned pusten og nervesystemet, samt gi deg følelse av velvære, da under massasje skilles ut ro og velvære hormoner.

Massasje kan hjelpe til å:

Hvilken massasje skal jeg velge?

Når du kommer på behandling for første gang - snakker vi sammen om din helsesitiasjon og hva ønsker du massasje for. Sammen finner vi en riktig behandling for deg, eller kombinasjon av behandlinger. Her er beskrivelse av massasjetyper:

Hvilke områder av kroppen utføres massasje på?

Jeg utfører hode-, skuldre-, nakke-, mage- og ryggmassasje, samt armer, hender, bein, føtter, dekolete og ansiktsmassasje. Etter behov anbefaler jeg også enkle øvelser og muskeltøyninger for klienten. Jeg kan også tilby massasje av kjæledyr hvis dette er ønskelig.

Forskning på massasje

I USA, Miami finnes det The Touch Research Institute. Fra 1982 har de drevet med forskning på virkningene av massasje og berøring. Det ble utført over 100 studier som viser positiv virkning av massasje på forskjellige fysiske og psykiske plager i mange forskjellige aldersgrupper. Resultat av studiene viser at massasje blant annet senker agressivitetnivå, forbedrer muskelmotorikk, fremhever ro, minsker angst og depresjon, bedrer imunforsvaret, øker selvbildet og samspill i gruppene eller mellom individer. Du kan lese mer om forskningsresultetene her.

Massasje i Oslo

Stressnivå er mye høyere i store byer, derfor mener jeg at massasje er viktig for Oslo-boere. Jeg har valgt å leie min lokale både for yoga og massasje i Oslo sentrum for å være lett tilgjengelig for de som har behov for massasje i Oslo-områdene. Finn behandlingssted i Oslo her.

Har du spørsmål om massasje - les Spørsmål og Svar siden. Har du spørsmål utover dette - svarer jeg gjerne på Email.

massasje

 

 

 

tyttebær