topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

meridian

 

 

 

 

 

Meridianmassasje – avgifter kroppen og øker energinivå

Hva er meridianer?

Meridianene er energibaner i kroppen (ifølge TKM som brukes i akupunktur), dvs. transportkanaler for energi til de indre organene. God helse er avhengig av fri flytt av energi. Blokkeringer eller stagnasjon av energi fører etterhvert til ubalanse i de indre organers energinivå, som igjen kjennes på kroppen. Symptomer dette kan gi er for eksempel vond rygg, trøtthet, høyt stressnivå, hodepine, følelsesmessige distraksjoner, søvnløshet, dårlig fordøyelse mm.

Hvordan skjer meridianmassasje?

Meridianmassasje er en full kroppsmassasje med bruk av olje. Behandlingen går ut på å massere langs meridianbanene. Jeg kjenner eventuelle blokkeringer og masserer de med et sterkt trykk. Blokkeringene vil etter en eller flere behandlinger forsvinne. Dette fører til fri energiflytt, økt energinivå og en generell forbedring av helsetilstanden. En behandling med meridianmassasje inkluderer også fot-, hender-, hode- og magemassasje. (Si fra om det er noe du ikke ønsker).

Hvilken effekt kan meridianmassasje gi?

Da meridianene løper parallelt med lymfebanene gir denne massasjen samtidig en god stimulering av lymfesystemet (lett lymfedrenasje), og siden dette er en ganske dyptgående massasje får man samtidig økt blodsirkulasjon. I den behandlingen kombineres nytelsen av massasje med naturmedisinsk behandling som avgifter kropp. De fleste får med denne behandling en god velvære og samtidig økt energinivå etter behandlingen.

Hvor mange ganger skal jeg ta behandling?

For å kunne oppleve gode resultater av behandlingen, anbefales det minst 3-5 behandlinger innen relativt kort tid (i hverfall en gang per uken). Deretter kan det være både behagelig og ikke minst helsemesig sunt å komme til regelmessig behandling for å vedlikeholde systemet.

Etter flere behandlinger kan du oppleve økt immunforsvar, senket nivå av stresshormoner, bedre mental/følelsesmessig helse og en generell forbedret helsetilstand.

Varighet 60 og 80 min.
Meridianmassasje maxi - 80 min. (inkl grundig gjennomgang langs meridianbanene samt massasje av dine evt problemområder, som skuldre/nakke, korseryggen. Anbefales som 1. gangsbehandling). Meridianmassasje 80 min kan kombineres med en enkel akupressurbehandling.
Meridianmassasje mini - 60 min. (massasje KUN langs meridianer). Les mer om priser her.

Meridianmassasje med fordel kan kombinderes med akupressur og / eller lymfemassasje. Les mer om de forskjellige massasjetyper her.

Har du spørsmål om meridianmassasje - les Spørsmål og Svar siden. Har du spørsmål utover dette - svarer jeg gjerne på Email.