topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Om terapeuten

Bak healing-massasje.no står AGNI, som drives av Maria Andersen. Det er et lite personlig firma med store visjoner om å gjøre Norge til et sunnere land på alle plan – med fokus på hvert enkelte menneske.

World Health Organization definerer helse som en tilstand av fullkomment legemlig, sjelelig og sosial velvære og ikke bare fravær av sykdom. Derfor en god helse på alle plan er et bra grunnlag for et godt liv - både for deg selv og de som er rundt deg. Føler du deg vel, vil det gi positive ringvirkninger for familien, venner og kollegaer.

Dersom du er villig til å ta ansvar for din helse, kan jeg hjelpe deg med min behandling, samt veiledede og inspirere deg slik at du får til en bedre helse med mer energi og overskudd. Jeg har bygget opp min kompetanse som massasje terapeut, har lært yoga og utviklet mine evner som healer gjennom forskjellig skoler og praksis. Jeg er medlem av Nordic Healing Accosiation og Norges Landsforbund for Homøpraktikere - organisasjoner som har høye krav til fag og kompetanse for sine medlemmer.

Jeg kombinerer gjerne forskjellige teknikker og metoder - alt jeg har lært og erfart, lytter til deg og dine behov. Jeg bruker også min intuisjon for å finne behandling som passer akkurat for deg. Jeg samarbeider gjerne med andre behandlere og din lege for å få deg frisk. Jeg tror også på samarbeid mellom deg og meg som din behandler, derfor får du med øvelser og tips - som du kan gjøre på egen hånd. På den måten kan du få best mulig effekt av behandlingen hos meg.

- Historien bak - Utdannelse og medlemskap - Veien videre -

Utdannelse:

Kurs:

Medlem av og har klientforsikring gjennom:

Historien bak
Jeg er født og oppvokst i Russland - et land hvor folkemedisin aldri har vært glemt slik at de fleste har nytte av det ved siden av skolemedisin. Jeg flyttet til Norge for ca 16 år siden og trives veldig godt med den "norske" livsfilosofien hvor energi og inspirasjon hentes fra den vakre naturen.

For bare noen få år siden hadde jeg et ganske så vanlig liv uten dype tanker om eksistens og jeg var ganske så skeptisk til det vi ikke kan se. Jeg var alltid riktignok glad i berøring, massasje, fysisk aktivitet og trening. Samtidig kunne jeg alltid se noe vakkert i alt og alle. Slik ble det at jeg valgte et yrke som på en måte fremhever den visuelle skjønnheten - grafisk design.

For ca 5 år siden kom jeg i en livskrise. Selv om alt var tilsynelatende bra og "normalt" rundt meg, føltes det som om jeg befant meg i et mørkt rom uten dører og vinduer, slik at jeg trengte friskt luft, men jeg visste ikke hvor jeg kunne finne en åpning. Jeg innså etterhvert at dette var en følelse av dyp mistrivsel, og da begynte jeg å søke etter "en vei ut". Det var ikke med engang jeg fant det som føltes riktig for meg. Men søker man ikke - finner man jo aldri.

En av de mine første steg på veien til min åndelige utvikling var en bok – Kjærlighetens kunst av Don Miguel Ruiz. Boken handler om to krefter som vi blir styrt av - Kjærligheten og frykten. Den boken hjalp meg med å se på mitt eget liv i et nytt perspektiv. Mitt søk etter mening førte meg etterhvert til The Paradigme Academy. Selv om jeg ikke følte at jeg hadde noen "overnaturlige" evner - kjentes det så riktig å begynne på utdannelsen i Healing og Helsefremmende arbeid. Ved hjelp av forskjellige teknikker, meditasjoner, øvelser mm. begynte jeg å bli mer kjent med meg selv og lag på lag åpnet det som var inne i meg selv - en spennende reise innover.

Selv etter et halvt år med studier var jeg fortsatt veldig skeptisk til mine egne evner, til en dag - da jeg skulle stå på messestand for skolen - våknet jeg med en sterk varm, nesten brennende følelse i hendene mine... Jeg ble veldig forundret og litt skremt, men nesten umiddelbart fikk jeg en følelse at "slik skal det være"....

Og slik ble det. Hele livet mitt har blitt snudd "opp ned" siden den gang. Fra å være dypt ulykkelig uten å vite den egentlig årsaken - er jeg nå lykkelig og glad. Jeg kan nå formidle det jeg har tilegnet meg til de som ønsker å få hjelp.

Veien videre
Etterhvert som jeg kjente og øvde på det jeg kan, fant jeg ut hvilke verktøy som passet best for meg å jobbe videre med. Våren 2009 hørt jeg for aller første gang om Eric Pearl og ble facsinert av ideen og filosofien bak Reconnective healing. Det føles veldig riktig for meg at healing energi er kjælighet, lys og innformasjon, og at energien er så sterk at en healer trenger hverken beskytte seg, kalle inn engler, guider o.l. for å formidle det. Så jeg har bestemt meg å jobbe med disse healing frekvensene.

Da jeg startert som selvstendig næringsdrivende høsten 2009, var jeg arbeidsledig og hadde heller minus enn pluss på bankkontoen. Så klart var jeg redd - både for det økonomiske og det praktiske. Men jeg hadde et mål og et vidundelig verktøy som støttet meg på veien - EFT (Meridian Tapping, videreutvikling av TFT). Ved hjelp av EFT fikk jeg gjennomført mine første steg som grunder, fikk etterhvert flere klienter og mye bedre økonomi. Det viktigste av alt er at jeg fikk sterk tro på meg selv og mine krefter. Siden tok jeg videreutdanning innen EFT på EFT Akademiet i Oslo.

Høsten 2011 fullførte jeg instruktørutdannelse i Medisinsk Yoga og juni 2013 ble jeg diplomert lærer og terapeut MediYoga. Medisinsk yoga (MediYoga) er et system av enkle yoga øvelser som kan gjøre underverker for din fysiske og mentale helse. Medisinsk yoga har mange år forkning bak og derfor i dag en integrert del av det svenske helsevesenet og på full fart inn i det norske helsevesenet - på sykehus, i rehabiliteringsinstutisjoner og på arbeidsplasser.

Jeg er glad for å jobbe med massasje, derfor videreutdanner jeg meg kontinuerlig innen forskjellige massasje teknikker for å gi deg som min klient behandlinger med gode resultater.

Her er referanser fra noen av mine klienter.

maria

 

 

 

stubbe

 

 

 

blomster