topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Reconnective Healing - kjærlighet, lys og informasjon

Behandlingen skjer på mitt behandligsrom på Rådhusgata 28 i Oslo eller det er også mulig med fjernhealing.

Hva er healing ?

Selve ordet healing betyr å gjøre hel, helbrede. Healing brukes i mange former og har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Healing er en høytfrekvensenergi og blir til på grunn av intensjon, tankens kraft og slike ressurser som bl.a. kjærlighet, aksept, empati, glede, barmhjertighet, toleranse, balanse, ro og ydmykhet.

Hvordan skjer healing? | Når og hvordan healing brukes? | Hva er Reconnective healing? | Hvordan skjer Reconnective Healing time? | Hva skjer etter behandling? | Er det noe garanti for resultat? | Anbefalt antall behandlinger | Forskning og mer om Reconnective Healing | Fjernhealing

Hvordan skjer healing?

Kan du huske at noen gang når du var lite - du falt og slått deg? Kanskje mammaen din hold da rundt deg, og da følte du at vondt føltes mindre og mindre, merkelig nok? Alt i verden er energi, våre følelser og emosjoner også. Mors kjærlighet er en av de mest uselfiske følelser, derfor har den en høy frekvens og kanskje derfor startet det selvhelbredende prosess i deg.

Jeg jobber med de høyeste healing frekvensene - Reconnective Healing. Min oppgave som Reconnective healing practitioner å «fjerne» min ego og være fullstendig tilstede for deg. Da fungerer jeg som en katalisator og har som intensjon å formidle informasjon om de universelle helbredende energi frekvensene. Slik at selvhelbredende prosess settes i gang for deg som klient.

Når og hvordan healing brukes?

Healing kan brukes som hjelp mot fysiske og emosjonelle smerter, men egner seg også for avslapning eller for å få økt overskudd og energi. Healing energi kan overføres på mange forskjellige måter - med fysisk kontakt og uten kontakt, ved samtale, med øyekontakt. Healing kan brukes som en selvstendig behandling eller som et supplement til annen behandling - massasje, akupressur, eft tapping, yoga m.fl.

Hva er Reconnective Healing?

Reconnective healing "kobler" deg tilbake til meridianer - energibaner i vår kropp - tilbake til det energetiske linjenettet som omslutter planeten vår. Dette nettverket i sin tur knytter oss til et universelt nettverk, noe som våre forfedre mistet forbindelse med en gang i tiden. Koblingen skjer på et molekulært nivå fordi informasjonen om de helbrendende frekvensene ligger i selve DNA-struktur. Livet ditt etter behandlingen opererer på et høyere frekvensnivå (høyere bevissthetsnivå) enn tidligere fordi du blir påvirket av den energien. Dette kan hjelpe deg å bli mer bevisst på hvor du er i livet og se ting i et større perspektiv. Reconnective Healing jobber også på det indre planet, slik at du kan komme i balanse med seg selv.

Hva skjer når du kommer til en time ?

For at du skal føle deg mer avslappet kan vi prate først om hva som kommer til å skje. Fint om du har på deg komfortable klær, minimalt med juveler og parfyme på deg når du kommer til en time.

Jeg trenger ikke å vite ditt formål med healingen. Du får uansett det som er best for deg akkurat nå. Det er heller ikke noe du selv nødvendigvis tror er viktigst. Det er opp til Universet å bestemme om hva som er best for deg i din nåværende situasjon.

"Hvis du er heldig kommer healingen i den formen du forventer. Hvis du er ekstra heldig, kommer den i en form du ikke engang har våget å drømme om. En form som universet har valgt spesielt for deg". Dr. Eric Pearl

Hvordan skjer behandling?

Under selve behandlingen vanligvis ligger du på en behandlingsbenk med lukkede øynene og slapper godt av. Jeg jobber uten fysisk kontakt rundt kroppen din. Healing oppleves veldig individuelt - noen ganger føler du så mye ro at du nesten sovner. Noen ganger kan du få noen rykninger i muskulaturen. Ingen av de ulike reaksjonene er hverken riktige eller gale. Fint om du under behandlingen er oppmerksom på hva som skjer inne i deg, om du ser noen bilder, hører noen lyder mm. Det er heller ikke noe galt om du ikke merker noe.

Etter en reconnective healing time kan du føle:

Etter behandlingstime

Reconnective healing er ofte merkbar og vil fortsette å virke lenge etter at timen er over. Kontakten med denne energien kan føre til dyptgående endringer i livet ditt fordi denne energifrekvensen har infomasjon om den høyere bevisshet. Viktig at du drikker mye vann samme kvelden du fikk behandlingen. Fint også at du lager ikke opp noen store planer den kvelden og har tid til å være oppmerksom på degselv - hva som sjer inne i deg.

Er det noen garanti for forventet resultat?

Reconnective Healing leger DEG, ikke sykdommer eller symptomer. Derfor kan jeg ikke gi noen form for garanti angående resultatet av healingen. Men det er heller ingen grunn til å se noen begrensninger i hva som kan helbredes. Du får det som er best for deg akkurat nå. Det er heller ikke noe du selv nødvendigvis tror er viktigst. Det er opp til Universet å bestemme om hva som er best for deg i din nåværende situasjon. Det er helt vanlig at du vil oppleve en stor grad av forbedring i din livskvalitet, og at NOE har skjedd som har forandret deg på en positiv måte.

Anbefalt antall behandlinger

Det anbefales at du tar 1-3 behandlinger med Reconnective Healing for samme plage. Noen ganger kan healingen skje øyeblikkelig. Mens det vanligste at det er en "trappetrinn" prosess, da kroppen må "venne" seg gradvis til de nye frekvensene. Det som er det viktigste, er at du selv lytter til hva som skjer i kroppen din under og etter behandlingen, samt om du er oppmerksom på det som skjer med livet ditt og det som er rundt deg.

Fjernhealing

Den universelle energien som setter i gang selvhelbredende prosesser anses som knyttet til bevisstheten, ikke til fysisk form, derfor spiller avstanden egentlig ikke så stor rolle. Derfor fjernhealing kan i mange tilfeller fungere like effektivt som direkte healing. Ønsker du fjernhealing send meg email med ditt navn, fødselsdato og antall behandlinger du ønsker å få. Vi avtaler tid når det passer oss begge. For betaling bruker du bankkontonummer 9859 05 23712. Samtale før healing ikke er nødvendig men er mulig og kan avtales - enten på telefon eller Skype.

Fint om du sitter eller ligger i ro med lukkede øyne i den angitte tiden og instiller deg for å motta helbredende energi. Om du har lyst er du velkommen til å dele dine opplevelser med meg. Alt informasjon behandles selvfølgelig konfidensielt.

Mer om reconnective Healing og forkning på dette

Mer om Reconective Healing, samt om dr. Eric Pearl - som "oppdaget" de nye healing frekvensene - kan du lese på www.theReconnection.com.

Det ble gjort en del forskning på Reconnective healing. Noe kan du lese her.

rose

 

 

 

healing

 

 

 

jord