topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Spørsmål & svar - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Spikermatte, spikerpute, yogamatte i ull,
og andre ting for din helse og velvære

Som min klient ønsker jeg at du tar vare på deg selv daglig. Sett av noen få minutter for deg selv og din helse, livskvalitet og velvære vil forbedres dramatisk. Enkle hjelpemidler som f.eks en spikermatte kan hjelpe deg med å stresse ned, lindre eller forebygge plager.

Jeg har prøvd alle produkter selv og derfor kjenner jeg til effekten og nytten av dem. Uten tvil kan jeg anbefale nedenfornevnte produkter som et enkelt og flott supplement ved siden av mine behandlinger. Musikk CD bruker jeg under mine behandlingene for å forsterke følelse av velvære og ro. Flere varer kan settes sammen i en gavepakke, gjerne sammen med en gavekort til massasje, healing eller medisinsk yoga. Spør om tilbud!

Spikermatte - Spikerpute - Pilates Ball ink. DVD - Yogamatte i ull
Krem for stive/ømme muskler - Krem for tørr hud
Strikk med håndtakk
- Rundstrikk - Håndklemmer - Mirkofiberhåndduk -
Musikk for meditasjon og velvære (CD)

NB. Som massasjeterapeut har jeg fått en spesial pris på samtlige produkter som jeg tilbyr her, derfor prisene er en del lavere enn på de fleste utsalgssteder. Varene er av topp kvalitet og har begrenset antall. Derfor det er et tidsbegrenset tilbud primært for mine klienter.

Bestilling: Bestilling på email: massasje.oslo@gmail.com eller SMS 99 31 34 37
Henting
: Varene hentes og betales på et av mine behandlingssteder ETTER AVTALE på EMAIL eller SMS 99 31 34 37
Posten: Varene kan også sendes i posten - da kommer i tillegg fraktkostnader etter postens satser. Jeg sender da faktura ink. porto på email og varene sendes med en gang jeg får penger på konto. (priseksempel: 140 kr for forsendelse av 1-5 spikermatter, eller 1-5 spikerputer).
Alle priser er ink. mva.

-----------------

Spikermatten - avstressende og avspennende verktøy!

Stress, søvnløshet, trøtthet, lett depresjon, lav energi, muskelspenninger, stivhet, hodepine, migrene, verk i nakke eller rygg? Noen minutter på spikermatten hver dag kan gjøre underverker for deg. Spikermatten med sine små pigger stimulerer de forskjellig akkupressur punkter, og på den måten påvirker de energistrømmene i kroppen og dermed løser spenninger i muskulaturen. Bruk av spikermatten frigir endorfiner og oksytoksin (lykkehormoner). Dette gir følelse av velbehag, indre varme og ro både i kropp og sjel.

Det å legge seg på en spikermatte for første gang høres ikke behagelig ut, men dersom du konsentrerer deg om pusten din vil du i løpet av en relativ kort tid kjenne en deilig varme spre seg i kroppen. Du får best effekt om du legger deg på ryggen med bar overkropp oppå matten. Har du veldig ømfintelig hud, er det best at du bruker t-skjorte eller håndkle mellom deg og matten. Sett gjerne på en avslappende musikk, skru av mobilen og bruk noen minutter på deg selv. Kan brukes i kombinasjon med meditasjon. Sett gjerne på avspennende musikk, les om CD tilbud her.

Jeg bruker spikermatte selv og anbefaler den til ALLE på det sterkeste! Fikk en fantastisk effekt fra aller første gang jeg brukte spikermatten.

Spikermatten er i bomull med akupressurepigger i plast. Spikematten fås i flere farger:
Fargene på matter er symbolske, slik du kan velge den farge som passer deg:
Grønn farge står for vitalitet, balanse, harmoni og fornyelse.
Svart farge står for jording, trygghet, stabilitet.
Eller velge den farge du liker best akkurat nå :)

Lagerstatus:
Spikermatte grønn (størrelse 67x42x2 cm): 8 stk
Spikermatte svart (størrelse 67x42x2 cm): 8 stk
Ekstra lang spikermatte, svart (størrelse 120x50x2 cm): Utsolgt
Ekstra bred spikermatte, mørkegrønn(størrelse 78x56x2 cm): 4 stk

Pris vanlig størrelse: kr 250,-
Pris ekstra bredd: kr. 350,-
Pris ekstra lang: kr. 450,-
utsolgt

TILBUD:

1 spikermatte + 1 spikerpute = 400 kr

1 spikermatte medium + 2 spikerputer (avlang+firkantet)  = 450 kr.

1 spikermatte ekstra bredd + 1 spikerpute = 500 kr.

(140 kr for evt. forsendelse)

 

----------------

Spikerpute nakke / hode / ansikt

Mange av oss som jobber til daglig med data eller fysisk krevende arbeid har mye spenninger i nakke/hode. Mye stress fører også til spenninger i ansiktet, bl.a i kjevemuskulatur. Da er det fint å ha en spikerpute hjemme - som gir hurtig lindring bare på noen minutter. Den fungerer på samme måte som spiker matten, men er laget spesielt for bruk til nakke /hode. Liker du spikermatte - kommer du til å like spikerpute! Fin gave for den som ofte har spenninger i nakke og/eller hodepine!

Spikerpute fås i 2 fasonger:
Spikepute 1 firkantet - ergonomisk utformet slik at du får behandling i nakke, nederst og bakerst i hodet. Den er fin å bruke i kombinasjon med spikermatte på gulvet, eller for seg selv f.eks. istedenfor vanlig pute i senga i noen minutter før du sovner. Finnes i fargene svart og turkis.

Spikerpute 2 avlang - ergonomisk utformet slik at du får behandling i nakke og nederst i hodet, samt litt av behandling på øvre skuldrer. Den kan gjerne brukes i favorittstolen foran TV eller i senga istedenfor vanlig pute i noen minutter før du sovner. Lett anvendelig i kombinasjon med spikermatte. Finnes i fargen svart.

Lagerstatus:
Svart firkantet > 10 stk
Turkis / grønn firkantet 9 stk
Svart avlang: 9 stk

Pris kr. 200,- Flott gave å gi bort!

 

 

___________

 

Pilates Rolling Ball + DVD

Øker fleksibilitet, styrker, gjør kroppen avslappet og reduserer muskelplager. Små myke pigger øker blodsikrulasjon og aktiverer akupressurpuktene som får musklene til å slappe av.

Kan brukes for å myke opp og tøye ut korserygg, mellom skuldreblader, nakke, brystpartiet. Effektiv for å trene magemuskler, øke styrke i kjernemuskler, samt øke fleksibilitet og balanse i hele kroppen. Trenger du flere treningstips, kan du bestille en time for å få treningsprogramm tilpasset dine spesielle behov. Fin gave for den som ofte plages med spenninger i musklatur og foretrekker å trene hjemme.

Pilatesballen er 20cm i diameter med små pigger. Farge sølvgrå. Trenings DVD, brosjyre med strekkøvelser og pumpe er inkludert.

Pris kr. 200,- Flott gave å gi bort!

___________

 

 

 

 

Yogamatte i ull

Deilig, myk yogamatte i ull, 200x70 cm.  Overdelen er av fineste merinoull fra Italia. Undersiden er laget i kraftig vevd bomull. Myk, smidig, samtidig sterk og motstandsdyktig mot skitt og støv.

På undersiden hindrer et tynt lag av naturgummi at madrassen sklir på gulvet når du trener. Hver yogamadrass har en spesiell ullfylling med en tetthet på 400 g pr kvadratmeter, hvilket gjør den ekstra bekvem å ligge på. Yogamadrassen er laget i Odenwaldregionen, sør for Frankfurt i Tyskland. Passer veldig godt til rolig yoga og avspenning/meditasjon.

Pris kr 1250,- Mattene hentes i Oslo etter avtale.
Pris kr 1395,- inkludert forsendelse i Norge, betales åpfårh¨nd via vipps 504193 (Medisinsk Yoga og Mindfulness).

 

 

 

 

 

-----------------

Krem for stive/ømme muskler

Norsk økologisk hudlotion for ømme og stive muskler. Fri for skadelige parabener, kunstig parfyme og fargestoffer. Duft fra eteriske oljer med terapeutisk effekt. Smøres eller masseres lokalt inn i huden. Kan også nære og lindre trette føtter. Brukes sparsomt.

Ingredienser (INCI): Aqua, Glycerin, Canola Oil, Butyrospermum Parkiibutter Unsaponifiables, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Ceteareth –20, Tocopherol, Xantan gum, Eucalyptus Globulus, Menthol, Lavandula Angustifolia Oil, Sodium Dehydroacetate, Metylsalisylat, Camphor, Callendula Officinalis (ringblomst), Filipendula ulmaria (mjødurt), Plantago major (groblad), Urtica dioica (brennesle),Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Rosmarinus Officinalis, Melkesyre, Heliantus Annus, Cymbopogon citratus, Origanum Majorama, Allantoin.

Flaske 100ml - pris kr. 40,-

 

----------------------------

Krem for tørr hud

Norsk økologisk hudkrem for tørre og sprukne hender og føtter samt lett eksem. Fri for skadelige parabener, kunstig parfyme og fargestoffer. Duft fra eteriske oljer med terapeutisk effekt.

Ingredienser (INCI): Aqua, Canola Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkiibutter Unsaponifiables, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Ceteareth–20, Xantan gum, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Rosmarinus Officinalis, Callendula Officinalis (ringblomst), Plantago major (groblad), Urtica dioica (brennesle), Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Melkesyre, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon citratus, Allantoin, Heliantus Annus.

Flaske 100ml - pris kr. 40,-

 

 

 

Strikk med håndtak

Dette er et lett treningsverktøy som jeg anbefaler til deg som har spenninger mellom skulderbladene. Bruk den noen minutter hver dag og du kan forebygge nakke/skulder/ hodesmerter. Kan brukes med forskjellig variasjoner på dørhåndtak og uten. Dessuten - har du den hengene på dørhåndtaket - minner det deg kanskje om trening. En slik strikk anbefales av fysioteraupeuter og naprapater. Jeg kan vise deg noen enkle øvelser for at du skal komme igang. Passe motstand gjør at den passer bra for deg med mye spenning i øvre rygg/ skulderparti / nakke.

Pris kr. 100,- Brosjyre med treningstips følger med.

 

 

 

 

-----------------

Musikk for ro, velvære og meditasjon

Steps in Time

En rekke populære alternativmusikere, som Aeoliah, Karunesh, Mike Rowland og Erik Berglundhar gått sammen om å utgi noe av sin beste musikk. Steps in Time inneholder tolv spor med alt fra rolige toner til eksotiske rytmer. Noen spor er nyskrevne, andre er bestselgende klassikere. Musikk for alle anledninger!
Spilletid: 70 minutter

Pris kr. 120,- per CD. 1 stk. på lager

 

My Elfin Friends

My Elfin Friends album av Mike Rowland fra 1999. Perfekt til å spille når du trenger å slappe av etter en hektisk dag. Avslappende, fascinerende, drømmende musikk med piano og synthesizer. 11 vakre "alve" sanger.

Pris kr. 120,- per CD. 1 stk. på lager

-----------------

 

 

 

 

 

spikermatte

 

spikermatte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spikerputen

spikerpute

 

spikerpute

 

pilatesball

piggball

 

 

 

yogamatte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

muskelkrem

 

 

 

 

torrhud

 

strikk_handtak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cd

cd