topp Healing-massasje på Facebook
- Healingmassasje - Massasje - Meridianmassasje - Lymfemassasje - Kroppsholding - Kopping detox - Tui Na massasje - Muskelterapi -
- Akupressur - Reconnective Healing - EFT / Meridian Tapping - Gavekort - Spikermatte tilbud - Medisinsk Yoga -
- Klientreferanser - Om behandleren - Medieomtale - Spørsmål & svar - Behandlingssteder - Tilbud og priser -

Tui Na - kinesisk medisinsk massasje

Tui Na (TuiNa) er en av de verdens eldste massasjeformer. Det er en kinesisk medisinsk massasje og brukes i dag som en del av det offentlige helsetilbudet i Kina. Tui Na baseres på Tradisjonell Kinesisk medisin (TKM) prinsipp om at sykdommer og plager vi opplever skyldes ubalanse i energisystem (meridianene).

Tui Na massasje er en blanding av forskjellige massasjegrep samt trykking på akupressur-punkter (punkter langs meridianene - energibaner i kroppen) for å øke gjennomstrømming gjennom blod- og lymfesystemet. Tui Na massasje kan både benyttes som en muskel avspenning og for å forebygge slike plager som søvnløshet, fordøyelsesproblemer mm.

Behandlingen kan også spesialtilpasses din situasjon og evt. plage. Tui na massasje utføres på klær og er en skånsom behandlingsform som passer for alle aldersgrupper, både for de eldre og de aller minste. I tillegg kan jeg vise deg noen teknikker som kan du utføre på deg selv for å styrke og balansere din helse.

TuiNa massasje:

Varighet 45 og 60 min. Les mer om priser her.

 

drage

 

 

 

himmel